Meni

O nasZgodba o ljubezni med našo družino in družino Vivoo

Ko je nastajala čokoladnica Vivoo, sva jo imela z možem privilegij obiskati in poskusiti prve recepture. Dobila sva vsak svoj lonček in se sprehajala med mešalniki in poskušala tekočo čokolado, polizdelke in končne izdelke. Tudi če vsakega poskusiš res čisto čisto malo, je količina zaužite čokolade po takem obisku velika. V rani mladosti sem bila zares pretirano sladkosneda in kasneje se je moje telo temu uprlo tako, da mi že po majhnih količinah nezdravih zaužitih živil sproža slabosti. Ko smo zapuščali čokoladnico, pa sem presenečeno ugotovila, da se počutim krasno!

Pozneje sva s prijateljem Giorgijem, lastnikom čokoladnice, ki kreira in je odgovoren za vse Vivoo recepture, govorila o sestavinah teh čudežnih izdelkov. Iskala sem razloge, zakaj jih moje telo tako pozitivno sprejema. Je to zato, ker ne vsebujejo lecitinov? To, da so vse sestavine ekološke in da niso podvržene dolgotrajni termični obdelavi? Še nekaj drugega stoji za Vivoo izdelki, kar ustreza mojemu telesu, ker drugih tovrstnih izdelkov ne sprejema tako popolno.

Zdaj je že tri leta Vivoo na mojem vsakodnevnem jedilniku in še vedno se ga nisem naveličala. Nasprotno! Naveličala sem se vseh ostalih izdelkov, ki sem jih občasno pojedla, ker nimajo tako polnega in zanimivega okusa in tiste pike na i, ki sem jo uspela dešifrirati. In to je LJUBEZEN! Ljubezen, ki spremlja Vivoo izdelek od samega začetka in do konca. Plantaže, kjer gojijo kakav, spoštujejo naravo in ljudi! Transport do čokoladnice je urejen tako, da pridejo kakavova zrna na cilj živa in zdrava. Giorgio, naš prijatelj, je eden najbolj prijaznih ljudi kar jih poznam. Recepture, ki jih ustvarja prihajajo iz najbolj umirjenega stanja njegovega duha. Ljudje, ki ga obkrožajo, opravljajo svoje delo z velikim spoštovanjem in ljubeznijo. Vsa ta ljubezen se zlije in vibrira v končnem Vivoo izdelku.

In zato z največjim veseljem stojim za našo spletno trgovino ekoloških presnih čokolad Vivoo in se veselim gurmanskih navdušencev, ki se bodo zaljubljali v kvaliteto in dušo, ki jo nosi Vivoo.
V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.

BREZPLAČNA DOSTAVA nad 35€
Potrebujete pomoč +386 40 728 286
14-dnevno vračilo blaga