Meni

Bio čokoladni darilni program

Prav posebna pozornost je bila namenjena čokoladnemu darilnemu programu. Ta je res popoln, od okusa do embalaže, ki navduši še tako zahtevnega kupca. Na voljo so ekološki lešnikovi pralineji, ekološki pralineji z Bachovimi esencami, ekološke maslene košarice z arašidi in ekološka presna čokolada.

In kateri izdelek med darilnim programom izbrati? Vsak zase je nekaj posebnega, vsi pa so ekološki, veganski, brez glutena, s presno čokolado, brez sladkorja ali pa vsebujejo kokosov sladkor.

Pralineji so sami po sebi čokoladna mojstrovina. Lešnikovi pralineji vsebujejo lešnikovo kremo, prepojeno s presno čokolado. So ravno prav mehki, da se prepletena okusa lešnikov in čokolade v ustih čudovito topita. Ljubitelji lešnikovih kremnih čokolad boste navdušeni!
Pralineji z Bachovimi esencami so kot čarobna skrinjica in ko jo odprete, se podate na potovanje skozi neraziskane vonjave, esence in energijo v šestnajstih čudovitih ekoloških pralinejih in osmih različnih okusih.
Maslene košarice z arašidi vsebujejo več kakavovega masla in dajejo zato maslen okus. V škatlici je 6 maslenih košaric z arašidovo kremo v sredini, ki obogati okus in simpatično popestri izgled.
Za tiste, ki imate radi čisto čokolado, je 73% ekološka presna čokolada v darilni embalaži popolno darilo.


Pralineji so izvrstni za posladek ali darilo. Izdelani so iz vrhunske, presne ekološke čokolade, vsa..

9,90€

Sestavine: presna kakavova masa* (obdelano pod 45°C), kokosov sladkor* (27%), presno kakavovo maslo*..

11,30€

Bio 73% presna čokolada: Sestavine: presna kakavova masa* (obdelano pod 45°C), kokosov sladkor* (27..

33,00€

Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 35€
Potrebujete pomoč +386 40 728 286
14-dnevno vračilo blaga