Meni

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine vivoo.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2).

S spletno trgovino vivoo.si upravlja Po poti lilaste, Darko Zupanič s.p.

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine vivoo.si, pravice kupca ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Prosimo, da pozorno preberete splošne pogoje poslovanja spletne trgovine, saj vas ti zavezujejo s trenutkom vstopa v našo spletno trgovino. Šteje se, da ste z vsako transakcijo, opravljeno prek naše spletne trgovine, seznanjeni s celotno vsebino splošnih pogojev in ste v ponujene splošne pogoje privolili brez omejitev.

Ponudnik si pridržuje pravico do kakršnih koli sprememb splošnih pogojev poslovanja brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave in so za uporabnika zavezujoče.

CeneVse cene so v evrih. Ker nismo zavezanec za DDV, le-ta ni obračunan.
Cene se lahko dnevno spremenijo in veljajo v trenutku oddaje naročila.


Naročila

Sprejeta naročila v spletni trgovini se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izvedena.

Podatki o sklenjeni pogodbi oziroma o oddanem naročilu so kupcu dosegljivi v njihovem uporabniškem računu ali v naši podatkovni bazi. Naročilo se lahko odda tudi po telefonu ali elekronski pošti.

Odstop od naročila

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je oddano v roku.
Kupec mora najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetniku vrniti blago. Celotne stroške pošiljanja in/ali vračila blaga v primeru vračila krije kupec. Po prejemu blaga in ugotovitvi, da je to nepoškodovano in v nespremenjeni količini. Podjetnik kupcu skladno z zakonom vrne opravljena plačila. Kupec ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun kamor želi, da se vrne plačilo.

Zavrnitev naročila

Spletna trgovina vivoo.si lahko naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in podatki s katerimi razpolaga ne more izvesti, zavrne.

Obdelava naročila

Spletna trgovina vivoo.si bo z aktivnostmi potrebnimi za izvedbo sprejetih naročil pričela takoj po prijemu. Pri izbiri opcije nakazilo po predračunu, bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prilivu finančnih sredstev.

Načini plačila

Ponudnik nudi naslednje možnosti plačil:
  • nakazilo po predračunu na transakcijski račun Po poti lilaste, Darko Zupanič s.p.,
  • gotovina ob prevzemu,
  • PayPal nakazilo.

PoštninaPri naročilu nad 40 EUR, je poštnina brezplačna.
Pri naročilu, ki bo manjše od 40 EUR se plača strošek dostave v višini 3,60 EUR.

Rok dostave naročenega blagaRok dostave je 1 – 7 delovnih dni (najpogosteje 1 do 2 dni).

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla. 

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične.
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 35€
Potrebujete pomoč +386 40 728 286
14-dnevno vračilo blaga